Takim me banoret e zones se plazhit

  • 05/04/2021
  • 17:00
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banore
  • Kryetarja e bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banoret