Takim me banoret e Njesise Administrative Rrashbull

  • 04/04/2021
  • 17:00
  • Njesia Administrative Rrashbull
  • Kryetarja e Bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banore
  • Kryetarja e bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banoret