Inspektime ne pallatet e demtuara nga termeti me nivel demi DS3, DS4 ne zonen e plazhit dhe inspektim i rikonstruksionit te nje rruge 

  • 05/04/2021
  • 09:30
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banore
  • Kryetarja e bashkise Durres, kandidate per deputete dhe banoret