Takim ne fshatin Orizaj Njesia Administrative Otllak ne lidhje me investimin qe po kryhet ne kete zone

  • 07/04/2021
  • 11-00
  • Njesia Administratrive Otllak
  • Kryetari i Bashkise, etj
  • Banoret e zones dhe Kryetari i Bashkise