Takim me banoret e lagjjes Uznove, per problematikat ne zone. Kryesisht lidhur me ndricimin e rrugeve, sherbimeve te kryera per kanalet kulluese ne zone, projektin e BYPASS-it, dhe sherbime te tjera, qe kyhen nga Bashkia Berat ne kete zone.

  • 11/04/2021
  • 10-00
  • Rajoni nr.3 Berat
  • Kryetari i Bashkisë, etj
  • Banoret e rajonin nr.3 dhe te zones qe preken nga Bypassi