Në datën 26 mars 2021, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, zhvilloi takimin e parë zyrtar me Ambasadorin e ri të Japonisë në Tiranë, SH.T. Z. TAKADA Mitsuyuki, në ambientet e Bankës së Shqipërisë.

Gjatë këtij takimi, Guvernatori Sejko i shprehu vlerësimet e tij Ambasadorit të Japonisë në Tiranë, SH.T. Z. TAKADA Mitsuyuki, për marrëdhëniet mjaft të mira midis dy vendeve si dhe biseduan rreth perspektivave potenciale të bashkëpunimit ekonomik për të ardhmen, në fusha si shkëmbimet tregtare, zhvillimi i teknologjisë së informacionit, infrastruktura, etj.

https://www.bankofalbania.org/Shtypi/Njoftimet_per_shtyp/Guvernatori_i_Bankes_se_Shqiperise_z_Gent_Sejko_takon_Ambasadorin_e_Japonise_ne_Tirane_28770.html

  • 26/03/2021
  • 16:00
  • Banka e Shqipërisë
  • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko
  • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko & Ambasadorit të Japonisë në Tiranë, SH.T. Z. TAKADA Mitsuyuki,