Në datën 23 mars 2021 u organizua ceremonia hapëse online e Javës së Parasë për vitin 2021, gjatë së cilës u ndanë çmimet për nxënësit fitues në konkurset e kësaj ngjarjeje.

Kjo Javë është një nismë ndërkombëtare e Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD), e cila synon ndërgjegjësimin e brezit të ri për të qenë qytetarë të përgjegjshëm financiarisht në të ardhmen.

https://www.bankofalbania.org/Shtypi/Njoftimet_per_shtyp/Ceremonia_e_hapjes_se_Javes_se_Parase_22-26_mars_2021.html

  • 23/03/2021
  • 16:00
  • Online
  • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko,
  • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, zj. Evis Kushi, dhe Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave, z. Silvio Pedrazzi.