Mbledhja e Parë e Këshillit Kombëtar Rinor.

Diskutime dhe konsultime me anëtarët e Këshillit Kombëtar Rinor.

  • 02/04/2021
  • 09:30
  • MASR
  • Ministrja Kushi, Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Rinisë Kleina Kasanai, anëtarë të Këshillit Kombëtar Rinor.
  • Ministrja Kushi, Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Rinisë Kleina Kasanai, anëtarë të Këshillit Kombëtar Rinor.