Takim me banorët  ne Qendren Historike ne rajonin nr.2 ne lidhje me rikualifikim urban te lagjeve muze

  • 06/04/2021
  • 12-30
  • Rajoni nr.2 Berat
  • Kryetari i Bashkise, etj
  • banoret e rajonit nr.2 dhe lagjieve muze