Takim me banoret e lagjes nr 9, inspektimet e punimeve qe jane bere ne kete lagje!

  • 31/03/2021
  • 17:00
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres dhe te tjere
  • Kryetarja e bashkise Durres dhe banoret