Certifikata Mirenjohje per stafin mjeksor te qytetit te Durresit per angazhimin dhe punen e tyre te palodhur nga Pandemia Covid19

  • 30/03/2021
  • 12:00
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres dhe pjesmarres te tjere