Takim për prezantimin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë (AKR) në Qarkun e Elbasanit. Prezantimi i punës së AKR.

  • 27/03/2021
  • 11:00
  • Parku “Rinia”, Elbasan.
  • Ministrja Evis Kushi; Kryetari i Bashkisë Elbasan Gledian Llatja, Përfaqësues të sektorëve të rinisë nga bashkitë Elbasan, Cërrik, Belsh, Peqin, Gramsh dhe Librazhd; Përfaqësues nga organizatat të ndryshme etj.
  • Ministrja Evis Kushi; Kryetari i Bashkisë Elbasan Gledian Llatja, Përfaqësues të sektorëve të rinisë nga bashkitë Elbasan, Cërrik, Belsh, Peqin, Gramsh dhe Librazhd; Përfaqësues nga organizatat të ndryshme etj.