Vizitë në gjimnazin “Asim Vokshi”, Tiranë.

Pjesëmarrje dhe bashkëbisedim me disa nxënës përgjatë një orë mësimore të gjuhës turke. 

  • 26/03/2021
  • 14:15
  • Format “Online” nga një ambient i gjimnazit “Asim Vokshi”.
  • Ministrja Kushi, Ministri turk i Arsimit Ziya Selçuk
  • Ministrja Kushi, Ministri turk i Arsimit Ziya Selçuk.