Takim me Ministrin turk të Arsimit, Ziya Selçuk. 

Bashkëpunimi dypalësh mes Shqipërisë dhe Turqisë.

  • 26/03/2021
  • 10:00
  • MASR
  • Ministrja Kushi, Ministri turk i Arsimit Ziya Selçuk, delegacion nga Turqia.
  • Ministrja Kushi, Ministri turk i Arsimit Ziya Selçuk, delegacion nga Turqia.