Me ftesë të Akademisë së Shkencave, në datat 24-25 mars 2013 bën një vizitë në Tiranë akad. Mehmet Kraja, kryetar i ASHAK-ut dhe bashkëkryetar i komitetit organizues të Kuvendit të Studimeve Albanologjike. Të ftuar për një takim zyrtar edhe anëtarët e grupit të punës për përgatitjen e Kuvendit të Studimeve Albanologjike. 

  • 25/03/2021
  • 10:00-14:00
  • Akademia e Shkencave
  • Akad. Skënder Gjinushi, Kryetar ASH, Akad. Mehmet Kraja, Kryetar i ASHAK.
  • Akad. Skënder Gjinushi, Prof. Dr. Neritan Ceka, Akad. Pëllumb Xhufi, Akad. Vasil S. Tole, Prof. Dr. Valter Memisha, Akad. Marenglen Verli, Akad. Neki Frashëri, Akad. Mehmet Kraja, Akad. Ali Aliu, Akad. Eqrem Basha, Akad. Kujtim Shala, Prof. Dr. Hysen Matoshi, Prof. Dr. Lindita Rugova, Lendita Pula