Eventi prezantues i projektit “Lufta kunder krimit te organizuar nepermjet investigimit kriminal dhe financiar”, mbeshtetur me fonde IPA.

  • 23/03/2021
  • 14;00
  • Rogner Hotel dhe online
  • Ambasadori i BE, Ambasadori i Spanjes, Ambasadori i Italise, Ambasadori i Hollandes, Ministri i Brendshem, Drejtor i FIIAPP
  • Ambasadori i BE, Ambasadori i Spanjes, Ambasadori i Italise, Ambasadori i Hollandes, Ministri i Brendshem, Drejtor i FIIAPP, staf teknik, pjesemarres online