Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore.

 

 

 

 

  • 27/03/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministri
  • Ministri dhe te tjere