Inspektim i Kryeministrit lidhur me ecurinë e procesit të vaksinimit.
Shënim sqarues: Për shkak të ndryshimit të agjendës, aktivitetet e raportuara për datën 20 mars në qarkun Korçë anullohen dhe zhvendosen në qarkun Kukës.

  • 20/03/2021
  • Qarku Kukës
  • Kryeministri, të tjerë
  • Kryeministri, të tjerë