Diten e enjte date 18 Mars kandidatja per deputete e Partise Socialiste Edona Bilali ka vizituar Shtepine e te Moshuarve ne Shkoder duke zhvilluar takim me drejtuesin e isntitucionit dhe banoret e kesaj shtepie duke shkelur haptazi nenin 91, pika 1 dhe Vendimin e Komisionit Rregullator, neni 3, pika c ku kandidatja ne fjale perdor asetet dhe administraten shteterore per fushaten e partise qe perfaqeson.

Kerkojme nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve te verifikoje rastin dhe te marre masat e parashikuara administrative per kandidatet, forcen politike qe perfaqeson dhe Kryetarin e Bashkise Tiranë.

Links ku gjenden provat (videot dhe deklaratat e kandidateve) te aktivitetit: https://fb.watch/4k7zpwOCSC/