Diten e enjte date 18 Mars ne ambientet e Bibliotekes “Misto Treska” ne Tirane, kandidatja e Partise Socialiste Kledina Skendo ka zhvilluar takim me mbeshtetesit, ne prani te Kryetarit te Bashkise Tirane Erion Veliaj. Gjithashtu ne daten 11 Mars ne ambientet e te njejtes biblioteke kandidati Alqi Bllako zhvilloi takim me mbeshtetesit e Partise Socialiste.

Qendresa Qytetare denoncon shkeljen e  nenit 91, pika 1 dhe Vendimit të Komisionit Rregullator, neni 3, pika c ku ne dispozicion te kandidateve jane vendosur asetet publike, konkretisht ambientet Bibliotekes “Misto Treska”.

Kerkojme nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve te verifikoje rastin dhe te marre masat e parashikuara administrative per kandidatet, forcen politike q

e perfaqeson dhe Kryetarin e Bashkise Tiranë.

Links ku gjenden provat (videot dhe deklaratat e kandidateve) te aktivitetit:

https://www.facebook.com/ErionVeliaj/videos/475327973499543

https://www.facebook.com/alqibllako/photos/pcb.249855103500745/249854930167429/