Bashkebisedim i Ministres se Financave dhe Ekonomise me biznese te vogla per pagen minimale, ceshtjet fiskale dhe nxitjen e punesimit.

  • 19/03/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja, Pjesemarres te Tjere
  • Ministrja, Pjesemarres te Tjere