Qëndresa Qytetare kallzon shkeljen e nenit 91 të Kodit Zgjedhor dhe Vendimin e Komisionit Rregullator të KQZ nga kandidati për deputet i Partisë Socialiste z.Alfred Muharremi, i cili në cilësinë e kandidatit ka zhvilluar takim me mbështetës të forcës politike që përfaqëson në ambientet e Bibliotekës së qytetit të Tiranës “Misto Treska”, e cila është një hapësirë publike pronë e Bashkisë Tiranë. Prezent në këtë takim ka qënë prezent edhe vetë Kryetari i Bashkisë Tiranë, i cili e ka të ndaluar të promovojë aktivitete partiake apo kandidatë për deputetë, në ambiente shtetërore.

Linku i takimit i shperndare nga Kryetari i Bashkise Tirane: https://www.facebook.com/ErionVeliaj/photos/pcb.10159313175761926/10159313169706926/

Linku i videos se takimit i shperndare nga vete kandidati per deputet z. Alfred Muharremi:

https://www.facebook.com/ErionVeliaj/videos/461285911978435

Nderkohe bashkelidhur edhe disa nga fotot e takimit.