Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Znj. Anila Denaj, do te zhvilloje nje inspektim/vizite ne terren ne sipermarrje per zhvillimin e biznesit dhe politikat mbeshtetese prej 1 Janarit 2021.

  • 17/03/2021
  • Qarku Vlore
  • Ministrja, Pjesemarres te Tjere
  • Ministrja, Pjesemarres te Tjere