Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Vizite ne qendren e vaksinimit te mesuesve/Inspektim i ecurise se rindertimit ne kantieret e infrastruktures publike, banesave dhe objekteve arsimore.

  • 19/03/2021
  • Qarku Durres
  • Ministri
  • Ministri dhe te tjere