Nenkryetari i Bashkise Elbasan, z.Adi Qose do te marre pjese si perfaqesues i institucionit ne nje organizim nga Qatar Charity per ti ardhur ne ndihme familjeve ne nevoje me femije jetime dhe te prekur nga fatkeqesite natyrore. 

  • 19/03/2021
  • 10:00
  • Elbasan
  • Nenkryetari i Bashkise, perfaqesues te tjere
  • Nenkryetari i Bashkise, perfaqesues te tjere