Prezantimi dhe diskutimi i planit të detyruar vendor për objekte pikësore, Bashkia Tiranë

  • 16/03/2021
  • Tiranë
  • Ministri i Rindërtimit, të tjerë
  • Ministri i Rindërtimit, të tjerë