Inspektimi i fillimit te punimeve ne projektin Ndërtimi i ujësjellësit për fshatrat Lumas, Pëllumbas, Bardhaj, Sheqëz, Vodëz, Krekëz dhe Koritëz Njësia Administrative Lumas gjithashtu dhe ndërtimi i pjesshëm në fshatin Tapi, Njësia Administrative Perondi, Bashkia Kuçovë

  • 13/03/2021
  • Lumas ,Kucove
  • Kryetari i Bashkise,Deputeti i Zones
  • Stafi Teknik i Bashkise,Kontraktori me stafin e tij ,banore te zones