Inspektime ne pallatet e demtuara nga termeti qe po rikonstruktohen

  • 12/03/2021
  • 09:30
  • Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres
  • Kryetarja e Bashkise Durres dhe pjesmarres te tjere