Ceremonia e dorëzimit të mjeteve ushtarake të blinduara nga pala amerikane tek Forcat e Armatosura  të Republikës së Shqipërisë

  • 18/03/2021
  • 10.00
  • Ministria e Mbrojtjes
  • Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi
  • Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, personel i Ministrisë së Mbrojtjes, personel i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura dhe përfaqësues nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë