Vizita ne disa familje te cilat kane qene te prekura nga termeti i 26 nentorit 2019 / Vizite prane familjeve te cilat jane ne pritje te banesave te tyre si pjese e procesit te rindertimit /Vizita prane familjeve/Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi.

  • 14/03/2021
  • Qarku Durres
  • Ministri
  • Ministri dhe te tjere