Inspektim per mbarevajtjen e procesit të Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore.

 

  • 10/03/2021
  • Qarku Tirane
  • Ministri
  • Ministri dhe perfaqesues te AREB Tirane