Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Drejtoresha e Njësisë së Zhvillimit të Biznesit Ndërkombëtar të kompanisë italiane SNAM, Alessandra Pasini do të nënshkruajnë një Memorandum Bashkepunimi për Projektin e Depozitimit nëntokësor të Gazit Natyror në zonën e Dumresë

  • 04/03/2021
  • 16:00
  • Tirane
  • Ministrja Belinda Balluku dhe Drejtoresha e SNAM Alessandra Pasini
  • Ministrja Belinda Balluku, Drejtoresha e SNAM Alessandra Pasini, Ambasadori italian, Fabrizio Bucci dhe Drejtori i ALBGAZ, Arbër Avrami