Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Znj. Denaj do të zhvillojë disa takime me biznese përfituese nga politikat fiskale për biznesin e vogël.  

  • 04/03/2021
  • Qarku Vlorë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë