Takim i Ministres së Financave dhe Ekonomisë, Znj. Anila Denaj, me zonja në sipërmarrjen private dhe në politikëbërje, për politikat në mbështetje të rolit të gruas në ekonomi. 

  • 09/03/2021
  • Qarku Tiranë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Pjesëmarrës të tjerë