Kryetari i Bashkise Elbasan, z. Gledian LLATJA do te vizitoje familjet e disa mesuesve qe kane nderruar jete nga COVID-19 dhe do ti dorezoje familjareve te tyre titujt “MIRENJOHJA E QYTETIT”. Tituj qe do te shkojne per familjet Panariti, Lopari, Hakani.

  • 07/03/2021
  • 10:00
  • Elbasan
  • Kryetari i Bashkise Elbasan
  • Kryetari i Bashkise Elbasan,