Ministrja Belinda Balluku do të inspektojë devijimin e trafikut dhe shembjen e urës së vjetër të Tapizës, e dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit, për t’i hapur vendin ndërtimit të urës së re

  • 02/03/2021
  • 10:00
  • Tapizë, Krujë
  • Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Ergys Verdho
  • Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Ergys Verdho