Aktivitet ne shkollen nentevjecare “Abdyll Paralloi” Elbasan, ne kuader te aktivitetit qe do te zhvillohet nga Zyra e Keshillit te Evropes ne Shqiperi dhe Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise, ne kuader te projektit “Forcimi i edukimit per qytetari demokratike ne Shqiperi”.

  • 03/03/2021
  • 09:00-14:00
  • Elbasan
  • Perfaqesues te Zyres se Keshillit te Evropes ne Shqiperi, Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise, shkolles 9 vjecare "Abdyll Paralloi" Elbasan
  • Zyra e Keshillit te Evropes ne Shqiperi, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise, shkolla 9 vjecare "Abdyll Paralloi" Elbasan