Takim me të reja dhe zonja për shembujt e suksesit në fushën e teknologjisë dhe inovacionit. 

  • 03/03/2021
  • Online
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Pjesëmarrës të tjerë