Pjesëmarrje e Ministres së Financave dhe Ekonomisë në Forumin Javor “Ekonomia në Fokus” me gazetarë.

  • 02/03/2021
  • Qarku Tiranë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë