Diten e Hene, Ministrja e Financave dhe Ekonomise dhe Ambasadori I Zvicres ne Shqiperi do te jene pjese e Ceremonise se Firmosjes se Marreveshjes per Pronesine Industriale.

 

  • 01/03/2021
  • Qarku Tiranë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë