Monitorim i situatës së përmbytjeve në territor dhe i vlerësimit të dëmeve.

  • 06/03/2021
  • 08.30
  • Fshati Vukatanë
  • Kryetari i Bashkisë Shkodër, Administratori
  • Banorë