Ceremonia që do të zhvillohet me rastin e hapjes së Kursit të Pilotëve në Regjimentin e Helikopterëve në Farkë

  • 01/03/2021
  • 10.00
  • Farkë, Tiranë
  • Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi
  • Ministri i Mbrojtjes, personeli i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë