Takim me punonjesit e fasonerise ne territorin e Bashkise Vore ne lidhje me rritjen e pages minimale

  • 24/02/2021
  • 16.00
  • Vore
  • Kryeministri, Ministria e Shtetit dhe Krytari i Bashkise
  • Punonjeset e fasonerive te zones