Ju ftojmë në një ngjarje me rëndësi në kujtesë të Musine Kokalarit pasi shkurti është muaji i saj i lindjes dhe muaji i kujtesës.

Do të ekspozohen për herën të parë, dokumentet origjinale nga Fondi Personal i M. Kokalarit që ruhen në fondin e AQSH-së.

  • 25/02/2021
  • 12.00
  • Tiranë (Kalaja Tiranës)
  • Znj. Elva Margariti, Ministre e Kulturës Z. Ardit Bido, Drejtor i Përgjithshëm i Arkivave Z. Piro Misha, Drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë Znj. Persida Asllani, studiuese e Musine Kokalari Znj. Klodiana Toptani, Administratore e Kalasë
  • Znj. Elva Margariti, Ministre e Kulturës Z. Ardit Bido, Drejtor i Përgjithshëm i Arkivave Z. Piro Misha, Drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë Znj. Persida Asllani, studiuese e Musine Kokalari Znj. Klodiana Toptani, Administratore e Kalasë, të ftuar, qytetarë të interesuar.