Ndërtimi i urës në fshatin Brret, Bashkia Krujë, nga Forcat e Armatosura. Kjo urë ju shërben fshatit Brret dhe fshatit Droj, Pocrragë. Ura është 21 metra me seksion 2/1, përmbajtja deri në 41 ton e cila kalon mbi lumin Droj, si dhe është një rrugë lidhëse Krujë-Thumanë dhe shërben për rreth 1200 banorë.

  • 02/03/2021
  • 10.00
  • Fshati Brret, Bashkia Krujë
  • Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi
  • Ministri i Mbrojtjes, personeli i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i Forcave të Armatosura, përfaqësues nga komuniteti