Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Zv.Kryeministri Erion Braçe do të inspektojnë investimin e kryer nga OSHEE në Nënstacionin elektrik të Karavastasë

  • 23/02/2021
  • 12:30
  • Karavasta, Divjakë
  • Ministrja Belinda Balluku dhe Zv.Kryeministri Erion Braçe
  • Ministrja Belinda Balluku, Zv.Kryeministri Erion Braçe, Kryetari i Bashkisë Divjakë, Fredi Kokoneshi dhe drejtues te OSHEE