Ditën e martë, ora 11:00, Kryeministri dhe Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, do të zhvillojnë Forumin e Përjavshëm Ekonomik me gazetarët.  

  • 23/02/2021
  • 11:00
  • Online
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Pjesëmarrës të tjerë