Inspektim i Ministres së Financave dhe Ekonomisë,  Znj. Anila Denaj, në ambjentet e Degës Doganore në Sarandë.

  • 21/02/2021
  • Qarku Vlorë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë
  • Ministrja Denaj, Pjesëmarrës të tjerë