Vizitë e Kryeministrit në një fasoneri, dhe bashkëbisedim për problematikat e tyre.

  • 24/02/2021
  • Qarku Tiranë
  • Kryeministri, Pjesëtarë të tjerë
  • Kryeministri, Pjesëtarë të tjerë