Vizita ne disa familje te cilat kane qene te prekura nga termeti i 26 nentorit 2019 / Vizite prane familjeve te cilat jane ne pritje te banesave te tyre si pjese e procesit te rindertimit /Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore dhe pika agroturizmi.

  • 27/02/2021
  • Qarku Durres
  • Ministri dhe te tjere
  • Ministri dhe pjesemarres te tjere